Browsing by Author Алиева, Л. Р.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 2 to 15 of 15 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum PeptidesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2018Influence of molecular weight of chitosan on interaction with caseinAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2016Karachay ayran: from domestic technology to industrial productionKulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Vinogradskaya, S. E.; Виноградская, С. Е.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2023Patterns of changes in the properties of a fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus from the molecular weights of chitosansShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2022Properties of cyclodextrins nanocomplexes with peptides and fat-soluble vitaminsAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2020Specificity of design and promotion of the vegetarian restaurants as an approach to improve the competitiveness of the destinationAlieva, V. S.; Алиева, В. С.; Savtcova, A. V.; Савцова, А. В.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2015Usage of chitosan in dairy products productionEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2018Влияние хитозана на процесс коацервации протеинов, липидов, сухих веществ молокаСкорых, О. Г.; Алиева, Л. Р.; Евдокимов, И. А.
2021Изменение векторов международного академического сотрудничества под влиянием внешних и внутренних стейкхолдеровГорылев, А. И.; Алиева, Л. Р.; Алиева, В. С.; Самойленко, В. В.; Фомина, Е. А.
2021Научно-практические аспекты направленной биотрансформации белковой системы молока катионным полисахаридом хитозаном для создания технологий молочных продуктов здорового питанияАлиева, Л. Р.
2020Организационно-педагогические условия развития академической мобильности студентов вузаАлиева, Л. Р.
2019Организация исходящей академической мобильности в вузе: современная ситуация и направления развитияАлиева, Л. Р.; Фомина, Е. А.
2017Технология получения казеина с использованием хитозанаАлиева, Л. Р.; Евдокимов, И. А.