Browsing by Author Борисенко, А. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 5 to 17 of 17 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Impact of dispersion medium on functional properties of the proteinsBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.
2018Meat and plant products designing based on the multilevel modeling methodBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Slyusarev, G. V.; Слюсарев, Г. В.; Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.
2023Methodology of multilevel modeling of food systemsBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Kostenko, E. G.; Костенко, Е. Г.; Savchenko, A. A.; Савченко, А. А.
2019Multicomponent meat products for sports nutritionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2020Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic levelBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2022Problems of processing milk whey as universal agricultural raw material and some ways to solve themKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2016Studies of αs1-casein molecular structure and the proteins emulsifying ability in activated mediaBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.
2021Technological platform for the best available technologies for processing universal agricultural raw materialsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2021Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substancesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Актуальные вопросы развития научно-образовательной деятельности в системе высшего образования СКФО (часть 1)Борисенко, А. А.
2021Актуальные вопросы развития научно-образовательной деятельности в системе высшего образования СКФО (часть 2)Борисенко, А. А.
2022Оптимизация структуры капитала организации в системе управления финансовыми ресурсамиБорисенко, А. А.
2018Реализация новых технологических решений при производстве поликомпонентных мясопродуктов на базе развития научных основ и методологических принципов их проектированияБорисенко, А. А.