Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by Author Борисенко, А. А.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 5 to 17 of 17
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Impact of dispersion medium on functional properties of the proteins
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Saricheva, L. A.
;
Сарычева, Л. А.
2018
Meat and plant products designing based on the multilevel modeling method
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Saricheva, L. A.
;
Сарычева, Л. А.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Slyusarev, G. V.
;
Слюсарев, Г. В.
;
Chebotarev, E. A.
;
Чеботарев, Е. А.
2023
Methodology of multilevel modeling of food systems
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Saricheva, L. A.
;
Сарычева, Л. А.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Oleshkevich, O. I.
;
Олешкевич, О. И.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Kostenko, E. G.
;
Костенко, Е. Г.
;
Savchenko, A. A.
;
Савченко, А. А.
2019
Multicomponent meat products for sports nutrition
Barybina, L. I.
;
Барыбина, Л. И.
;
Beloysova, E. V.
;
Белоусова, Е. В.
;
Statsenko, E. N.
;
Стаценко, Е. Н.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
2020
Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic level
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Borisenko, L. A.
;
Борисенко, Л. А.
2022
Problems of processing milk whey as universal agricultural raw material and some ways to solve them
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Borisenko, L. A.
;
Борисенко, Л. А.
2016
Studies of αs1-casein molecular structure and the proteins emulsifying ability in activated media
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Saricheva, L. A.
;
Сарычева, Л. А.
2021
Technological platform for the best available technologies for processing universal agricultural raw materials
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Borisenko, L. A.
;
Борисенко, Л. А.
2021
Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substances
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Mamay, A. V.
;
Мамай, А. В.
2021
Актуальные вопросы развития научно-образовательной деятельности в системе высшего образования СКФО (часть 1)
Борисенко, А. А.
2021
Актуальные вопросы развития научно-образовательной деятельности в системе высшего образования СКФО (часть 2)
Борисенко, А. А.
2022
Оптимизация структуры капитала организации в системе управления финансовыми ресурсами
Борисенко, А. А.
2018
Реализация новых технологических решений при производстве поликомпонентных мясопродуктов на базе развития научных основ и методологических принципов их проектирования
Борисенко, А. А.