Browsing by Author Евдокимов, И. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 12 to 31 of 49 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Effect of hydrolysis degree with Alcalase on antioxidant and antigenic properties of whey and colostrum protein hydrolysatesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2017EFFECT OF ULTRASOUND ON THE EXTRACTION AND CHARACTERISATION OF BIOACTIVES FROM PLANTSEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015Efficiency of adding essential micronutrients to the diet of broiler chickensPotapenko, E. V.; Потапенко, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2019Experimental determination of parameters for milk whey microfiltration processBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.
2020Feasibility of using electrodialysis with bipolar membranes to deacidify acid wheyKravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Bessonov, A. S.; Бессонов, А. С.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015Functional fermented milk desserts based on acid wheyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2023Human, Bovine and Goat lactoferrin isolation, comparative properties characterization and analysis of the possibility of its use in the design of therapeutic and prophylactic agents against Sars-Cov-2.Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2023Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum PeptidesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2021Investigation of cystallization process of lactose in milk serum permeateEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Gridin, A. S.; Гридин, А. С.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.
2020Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tractEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2016Kinetics of ascorbic acid transport from alginate beads during in vitro digestionEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2018Microencapsulation of fish oil with alginate: In-vitro evaluation and controlled releaseEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Microencapsulation of polyphenols and xylooligosaccharides from oat bran in whey protein-maltodextrin complex coacervates: in-vitro evaluation and controlled releaseEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrupEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Volkova, E. I.; Волкова, Е. И.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2022Multicomponent composites of cyclodextrin nanocomplexes with biologically active substances for functional foodsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2015New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharidesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.
2015Non-enzymatic glycosylation of dietary protein in vitroEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diaryBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Banshchikova, T. N.; Банщикова, Т. Н.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.