Browsing by Author Евдокимов, И. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 18 to 37 of 49 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Human, Bovine and Goat lactoferrin isolation, comparative properties characterization and analysis of the possibility of its use in the design of therapeutic and prophylactic agents against Sars-Cov-2.Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2023Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum PeptidesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2021Investigation of cystallization process of lactose in milk serum permeateEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Gridin, A. S.; Гридин, А. С.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.
2020Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tractEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2016Kinetics of ascorbic acid transport from alginate beads during in vitro digestionEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2018Microencapsulation of fish oil with alginate: In-vitro evaluation and controlled releaseEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Microencapsulation of polyphenols and xylooligosaccharides from oat bran in whey protein-maltodextrin complex coacervates: in-vitro evaluation and controlled releaseEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrupEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Volkova, E. I.; Волкова, Е. И.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2022Multicomponent composites of cyclodextrin nanocomplexes with biologically active substances for functional foodsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2015New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharidesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.
2015Non-enzymatic glycosylation of dietary protein in vitroEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diaryBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Banshchikova, T. N.; Банщикова, Т. Н.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2023Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industryLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Nersesyan, T. V.; Нерсесян, Т. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2017Protein-loaded sodium alginate and carboxymethyl cellulose beads for controlled release under simulated gastrointestinal conditionsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2017STUDY OF POLYLAYER DIETARY FIBER BASED CAPSULES BEHAVIOR UNDER ENZYMATIC HYDROLYSIS IN VITROEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015The scientific and practical principles of creating products with increased protein contentEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015The study on the influence of the electrohydraulic effect on the diffusion coefficient and the penetration depth of salt into muscle tissues during saltingOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Kulikov, Y. I.; Куликов, Ю. И.; Gusevskaya, O. A.; Гусевская, О. А.
2021Traditional foods of the North Caucasus regionOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.