Browsing by Author Костенко, К. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 5 to 12 of 12 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Influence of cavitation disintegration on dairy foods productionBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.
2019New colloidal chelated highly digestible form of zinc essential trace elementBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Snezhkova, J. J.; Снежкова, Ю. Ю.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.
2017Reconstitution of dry whey by cavitational disintegration based on the water catholyteBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Salmanova, D. A.
2017Research of reconstituted whey particle size changing during its storageBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г.
2021Study of stabilization of selenium nanoparticles by polysaccharidesBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Nikulnikova, N. N.; Никульникова, Н. Н.; Remizov, D. M.; Ремизов, Д. М.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2020Метрология, стандартизация и сертификацияПинахин, И. А.; Костенко, К. В.
2020Основы метрологии, стандартизации, сертификации и контроля качестваПинахин, И. А.; Костенко, К. В.
2016Совершенствование процесса восстановления молочной сыворотки и производство молочных десертов на ее основеКостенко, К. В.