Browsing by Author Кравцов, В. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 2 to 9 of 9 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Feasibility of using electrodialysis with bipolar membranes to deacidify acid wheyKravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Bessonov, A. S.; Бессонов, А. С.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2018Influence of nanosilver on the efficiency of Pisum sativum crops germinationBarabanov, P. V.; Барабанов, П. В.; Gerasimov, A. V.; Герасимов, А. В.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2021Modelling formation and removal of biofilms in secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2020Removal of biofilms formed on ion-exchange membranes in ultrafiltration permeates of secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2021Variety of dairy ultrafiltration permeates and their purification in lactose productionKravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2019Еffect of electrodialysis on dairy by-products microbiological indicatorsAnisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Kosenko, M.; Косенко, М.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2018Применение акустической и электроакустической спектроскопии в молочном делеБлинов, А. В.; Серов, А. В.; Кравцов, В. А.; Крандиевский, С. О.; Чапура, О. М.; Снежкова, Ю. Ю.
2021Разработка эффективной технологии очистки лактозосодержащего сырьяКравцов, В. А.