Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by Author Лодыгин, А. Д.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 10 to 29 of 35
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATS
Kapustin, M. А.
;
Капустин, М. А.
;
Kurchenko, V. P.
;
Курченко, В. П.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Lodigina, S. V.
;
Лодыгина, С. В.
2023
Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum Peptides
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2020
Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Kurchenko, V. P.
;
Курченко, В. П.
2020
Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosans
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2022
Multicomponent composites of cyclodextrin nanocomplexes with biologically active substances for functional foods
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2015
New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharides
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Rodnaya, A. B.
;
Родная, А. Б.
2020
Osteoprotective effect of bread enriched with protein, dietary fiber, calcium, iron and iodine in hypoestrogen-induced osteoporosis among rats
Belyaev, N. G.
;
Беляев, Н. Г.
;
Timchenko, L. D.
;
Тимченко, Л. Д.
;
Rzhepakovsky, I. V.
;
Ржепаковский, И. В.
;
Piskov, S. I.
;
Писков, С. И.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Khlebak, T. S.
;
Хлебак, Т. С.
2023
Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industry
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Rzhepakovsky, I. V.
;
Ржепаковский, И. В.
;
Nersesyan, T. V.
;
Нерсесян, Т. В.
;
Povetkin, S. N.
;
Поветкин, С. Н.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
2021
Polysaccharide hydrogels for the protection of dairy-related microorganisms in adverse environmental conditions
Neresyan, T.
;
Нересян, Т.
;
Gatina, Y. S.
;
Гатина, Ю. С.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2022
Properties of cyclodextrins nanocomplexes with peptides and fat-soluble vitamins
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Lodigina, S. V.
;
Лодыгина, С. В.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2021
Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recovery
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Shkola, S. S.
;
Школа, С. С.
;
Eremina, A. I.
;
Еремина, А. И.
;
Dinyakov, V. A.
;
Диняков, В. А.
2023
Seaweed-based films for sustainable food packaging: properties, incorporation of essential oils, applications, and future directions
Trushov, P. A.
;
Трушов, П. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2023
Spectrophotometric determination content of phenolic compounds in plant extracts of milk thistle and peppermint
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Khalanskaya, D.
;
Халанская, Д.
;
Lodigina, S. V.
;
Лодыгина, С. В.
2021
Study of protein enricher effect on lactic acid bacteria biochemical activity and fermentation products composition
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Bogorovskaya, M. A.
;
Богоровская, М. А.
2023
Variation in Composition of Biologically Active Substances in Flowers and Leaves of Achillea asiatica Serg. Plants Depending on the Region of Habitat
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2017
Биотехнологические аспекты получения напитков и десертов функционального назначения на основе вторичного молочного сырья
Лодыгин, А. Д.
;
Парамонова, А. А.
2017
Биотехнологические основы получения и применения нового поколения пребиотиков - галактоолигосахариды
Родная, А. Б.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Храмцов, А. Г.
2017
Влияние сахара и жира на процесс ферментации клейковины в технологии получения растворимого печенья для детей раннего возраста
Лодыгина, С. В.
;
Лодыгин, А. Д.
2017
Использование метода электроспининга для получения 3D -скаффолдов с биологически активными веществами куркумы
Лодыгин, А. Д.
;
Ржепаковский, И. В.
2017
Использование ферментов в технологии получения растворимого печенья для детей раннего возраста
Лодыгина, С. В.
;
Лодыгин, А. Д.