Browsing by Author Лодыгин, А. Д.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 10 to 29 of 35 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATSKapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2023Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum PeptidesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2022Multicomponent composites of cyclodextrin nanocomplexes with biologically active substances for functional foodsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2015New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharidesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.
2020Osteoprotective effect of bread enriched with protein, dietary fiber, calcium, iron and iodine in hypoestrogen-induced osteoporosis among ratsBelyaev, N. G.; Беляев, Н. Г.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Khlebak, T. S.; Хлебак, Т. С.
2023Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industryLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Nersesyan, T. V.; Нерсесян, Т. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2021Polysaccharide hydrogels for the protection of dairy-related microorganisms in adverse environmental conditionsNeresyan, T.; Нересян, Т.; Gatina, Y. S.; Гатина, Ю. С.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2022Properties of cyclodextrins nanocomplexes with peptides and fat-soluble vitaminsAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2021Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recoveryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Shkola, S. S.; Школа, С. С.; Eremina, A. I.; Еремина, А. И.; Dinyakov, V. A.; Диняков, В. А.
2023Seaweed-based films for sustainable food packaging: properties, incorporation of essential oils, applications, and future directionsTrushov, P. A.; Трушов, П. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2023Spectrophotometric determination content of phenolic compounds in plant extracts of milk thistle and peppermintLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Khalanskaya, D.; Халанская, Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2021Study of protein enricher effect on lactic acid bacteria biochemical activity and fermentation products compositionLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Bogorovskaya, M. A.; Богоровская, М. А.
2023Variation in Composition of Biologically Active Substances in Flowers and Leaves of Achillea asiatica Serg. Plants Depending on the Region of HabitatLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2017Биотехнологические аспекты получения напитков и десертов функционального назначения на основе вторичного молочного сырьяЛодыгин, А. Д.; Парамонова, А. А.
2017Биотехнологические основы получения и применения нового поколения пребиотиков - галактоолигосахаридыРодная, А. Б.; Лодыгин, А. Д.; Храмцов, А. Г.
2017Влияние сахара и жира на процесс ферментации клейковины в технологии получения растворимого печенья для детей раннего возрастаЛодыгина, С. В.; Лодыгин, А. Д.
2017Использование метода электроспининга для получения 3D -скаффолдов с биологически активными веществами куркумыЛодыгин, А. Д.; Ржепаковский, И. В.
2017Использование ферментов в технологии получения растворимого печенья для детей раннего возрастаЛодыгина, С. В.; Лодыгин, А. Д.