Browsing by Author Лодыгина, С. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 2 to 9 of 9 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2022INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATSKapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2022Investigation of the acute, subacute and chronic toxicity of curcuminoids with native and hydroxypropylated β-cyclodextrin complex nanostructuresLodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.; Kholodova, E. N.; Холодова, Е. Н.
2022Properties of cyclodextrins nanocomplexes with peptides and fat-soluble vitaminsAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2023Spectrophotometric determination content of phenolic compounds in plant extracts of milk thistle and peppermintLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Khalanskaya, D.; Халанская, Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2017Влияние сахара и жира на процесс ферментации клейковины в технологии получения растворимого печенья для детей раннего возрастаЛодыгина, С. В.; Лодыгин, А. Д.
2017Использование ферментов в технологии получения растворимого печенья для детей раннего возрастаЛодыгина, С. В.; Лодыгин, А. Д.
2017Получение и свойства клатратов циклодекстрина с эфирным маслом кардамонаТарасова, Ю. В.; Лодыгина, С. В.; Лодыгин, А. Д.
2017Получение и свойства клатратов циклодекстрина с эфирным маслом мускатного орехаТарасова, Ю. В.; Лодыгина, С. В.; Лодыгин, А. Д.