Showing results 13 to 32 of 74
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Bioconversion of nutrients and biological active substances in model systems chlorella-insect-livestock | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Pushkin, S. V.; Пушкин, С. В.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Trushov, P. A.; Трушов, П. А. |
2023 | Biological control of toxic microbial metabolites in the reformulated food | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Black soldier fly larvae (BSFL) and their affinity for organic waste processing | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2024 | Composite of bacterial cellulose and gelatin: A versatile biocompatible scaffold for tissue engineering | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Anfinogenova, O. I.; Анфиногенова, О. И.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Denisova, E. V.; Денисова, Е. В.; Kochergin, S. G.; Кочергин, С. Г.; Kubanov, S. I.; Кубанов, С. И.; Shakhbanov, M. S.; Шахбанов, М. Ш. |
2019 | COMPUTER SIMULATION AND NAVIGATION IN SURGICAL OPERATIONS | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н. |
2022 | Consumer Acceptance of Alternative Proteins: A Systematic Review of Current Alternative Protein Sources and Interventions Adapted to Increase Their Acceptability | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Consumer Behavior and Industry Implications | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П. |
2022 | Consumer behavior towards cultured meat: A review since 2014 | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Consumer behavior towards nanopackaging - A new trend in the food industry | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Cultured meat: Processing, packaging, shelf life, and consumer acceptance | Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2024 | Edible black ant Smith (Carebara vidua) as human food – A systematic review | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | EFFECT OF IONIC STRENGTH AND ACTIVE ACIDITY OF THE MEDIUM ON THE STABILITY OF VITAMIN E NANOEMULSIONS (ALPHA-TOCOPHEROL ACETATE) | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г. |
2023 | Effect of MnxOy Nanoparticles Stabilized with Methionine on Germination of Barley Seeds (Hordeum vulgare L.) | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Shevchenko, I. M.; Шевченко, И. М.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2023 | Effect of selenium nanoparticles on biological and morphofunctional parameters of barley seeds (Hordéum vulgáre L.) | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Kukharuk, M. Y.; Кухарук, М. Ю.; Piskov, S. I.; Писков, С. И. |
2021 | Effect of selenium nanoparticles on germination of hordéum vulgáre barley seeds | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Raffa, V. V.; Раффа, В. В.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Kobina, A. V.; Кобина, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б. |
2019 | Effect of training on femur mineral density of rats | Belyaev, N. G.; Беляев, Н. Г.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н. |
2023 | Grasshoppers and locusts as human foods – a comprehensive review | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А. |
2019 | Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsion | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2023 | High-Performance Microcomputing Tomography of Chick Embryo in the Early Stages of Embryogenesis | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Shakhbanov, M. S.; Шахбанов, М. Ш.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2023 | Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peel | Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |