Browsing by Author Нагдалян, А. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 68 to 74 of 74 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Usage of atomic force microscopy for detection of the damaging effect of CdCl2 on red blood cells membraneNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.
2016Usage of biological active supplements in technology of prophilactic meat productsSadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Shchedrina, T. V.; Щедрина, Т. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2016Ways to reduce the oxidative activity of raw meat after a treatment by pulsed discharge technologyNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Gatina, Y. S.; Гатина, Ю. С.; Demchenkov, E. L.; Демченков, Е. Л.
2019Why does the protein turn black while extracting it from insects biomass?Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2018Zophobas morio semi industrial cultivation peculiaritiesNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Pushkin, S. V.; Пушкин, С. В.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2019Zophobas Morio semiindustrial cultivation peculiaritiesNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Pushkin, S. V.; Пушкин, С. В.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2016Разработка интенсивной технологии посола для производства изделий из говядины с использованием разрядно-импульсной обработкиНагдалян, А. А.