Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Browsing by Author Пермяков, А. В.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Immobilisation of bifidobacteria in biodegradable food-grade microparticles | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Sadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Permyakov, A. V.; Пермяков, А. В.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А. |
2020 | Influence of the maturation process on the sheep's milk of Camembert cheese fatty acid profile change | Permyakov, A. V.; Пермяков, А. В.; Rostova, A. T.; Ростова, А. Т.; Masyutina, G. V.; Масютина, Г. В.; Eliseeva, A. A.; Елисеева, А. А. |
2020 | Study of fatty-acid composition of goat and sheep milk and Its transformation in the production of yogurt | Permyakov, A. V.; Пермяков, А. В.; Rostova, A. T.; Ростова, А. Т.; Masyutina, G. V.; Масютина, Г. В.; Eliseeva, A. A.; Елисеева, А. А. |