Browsing by Author Стаценко, Е. Н.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 9 to 13 of 13 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Study of stabilization of selenium nanoparticles by polysaccharidesBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Nikulnikova, N. N.; Никульникова, Н. Н.; Remizov, D. M.; Ремизов, Д. М.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2022Synthesis of CuO nanoparticles stabilized with gelatin for potential use in food packaging applicationsGvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Pirogov, M. A.; Пирогов, М. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2018Методы исследования сырья и продуктов общественного питанияСтаценко, Е. Н.; Судакова, Н. В.
2016Микробиология мяса и мясных продуктовКожевникова, О. Н.; Стаценко, Е. Н.
2019Организация и технология испытанийСудакова, Н. В.; Стаценко, Е. Н.