Browsing by Author Храмцов, А. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 12 to 31 of 39 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Modelling formation and removal of biofilms in secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2015New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharidesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.
2019New technological paradigm of the Russian dairy industry: formation principles under globalisationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2018PARADIGM OF POSTGENOMIC CONCEPTION ON MILK SCIENCE LACTOMICS FORMATIONKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.
2020Physiological effects, mechanisms of action and application of lactuloseRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Chuklo, A. O.; Чукло, А. О.; Shpak, M. А.; Шпак, М. А.
2018Prebiotics as functional food ingredients: terminology, choice and comparative evaluation criteria, classificationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Akhmedova, V. R.; Ахмедова, В. Р.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.; Marugina, E. V.; Маругина, Е. В.
2020Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic levelBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2022Problems of processing milk whey as universal agricultural raw material and some ways to solve themKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2019Quantum-chemical simulation of the interaction between the Zn2+ ions with C-terminal sites of kappa-caseinBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.
2021Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recoveryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Shkola, S. S.; Школа, С. С.; Eremina, A. I.; Еремина, А. И.; Dinyakov, V. A.; Диняков, В. А.
2020Removal of biofilms formed on ion-exchange membranes in ultrafiltration permeates of secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2016Scientific and technical justification of conceptual provisions of proteomics of dairy businessKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2022Study of the possibility of application of acoustic spectroscopy in dairy productsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.
2021Study of the possibility of creating milk baths with phytomineral complex and hair shampoo based on hydrolyzed wheyChikatueva, M. A.; Чикатуева, М. А.; Abakumova, E. A.; Абакумова, Е. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2021Systematization and ranking of linguistic terminology of secondary dairy raw materials in its rational useKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Batdyeva, O. S.; Батдыева, О. С.; Batdyev, C. M.; Батдыев, Ч. М.
2021Technological platform for the best available technologies for processing universal agricultural raw materialsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2015Technology of milk and dairy products: traditions and innovationsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2023The Probiotic Properties of Saccharomycetes (Review)Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Sazanova, S. N.; Сазанова, С. Н.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Fedortsov, N. M.; Федорцов, Н. М.; Veziryan, A. A.; Везирян, А. А.
2021Theoretical substantiation of the practical need for the sanitation of spore forms of microorganisms in raw milk before Its processingEmelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.