Browsing by Author Чеботарев, Е. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Features of the physical and chemical interaction of bitumen binders with highly dispersed porous powder materialsKazaryan, S. O.; Казарян, С. О.; Borisenko, Y. G.; Борисенко, Ю. Г.; Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Yagubov, M. G.; Ягубов, М. Г.; Shuhaib, K. F. A.; Шухайб, К. Ф. А.
2022Impact of physico-chemical and operational factors on the process of milk skimChebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Kopchenkov, V. G.; Копченков, В. Г.; Maksimenko, A. T.; Максименко, А. Т.; Borisenko, Y. G.; Борисенко, Ю. Г.; Dunaenko, A. V.; Дунаенко, А. В.
2018Meat and plant products designing based on the multilevel modeling methodBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Slyusarev, G. V.; Слюсарев, Г. В.; Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.
2018Milk and its properties as an object of separationChebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Sugarov, K. R.; Сугаров, Х. Р.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.
2021Study of centrifugal separation of milk whey and whey concentratesChebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Maksimenko, A.; Максименко, А.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Malsugenov, A. V.; Малсугенов, А. В.; Lyamina, A. K.; Лямина, А. К.
2023Study of the process of transition of milk fat to whey at various stages of cheese productionChebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Soldatov, A. A.; Солдатов, А. А.; Yashin, S.O.; Яшин, С. О.
2018Совершенствование центробежной очистки молокаСугаров, Х. Р.; Чеботарев, Е. А.; Малсугенов, А. В.; Нестеренко, П. Г.
2017Сопротивление материаловЧеботарев, Е. А.; Сугаров, Х. Р.