Browsing by Author Шрамко, М. И.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturingLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2015Functional fermented milk desserts based on acid wheyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2020Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tractEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2020Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrupEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Volkova, E. I.; Волкова, Е. И.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2023Patterns of changes in the properties of a fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus from the molecular weights of chitosansShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2023Production of short-chain fatty acids and acetoin by plantarum-group lactobacilliShramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2017Теоретические и практические аспекты создания технологии пищевой и фармацевтической лактозыЕвдокимов, И. А.; Анисимов, Г. С.; Шрамко, М. И.