Browsing by Author Alieva, L. R.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Dairy products supplemented with chitosan and sodium alginate protect the stomachs of rats with aspirin-induced lesionsBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Buchakhchyan, J. V.; Бучахчян, Ж. В.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.
2023Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum PeptidesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2018Influence of molecular weight of chitosan on interaction with caseinAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2016Karachay ayran: from domestic technology to industrial productionKulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Vinogradskaya, S. E.; Виноградская, С. Е.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2023Patterns of changes in the properties of a fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus from the molecular weights of chitosansShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2022Properties of cyclodextrins nanocomplexes with peptides and fat-soluble vitaminsAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2020Specificity of design and promotion of the vegetarian restaurants as an approach to improve the competitiveness of the destinationAlieva, V. S.; Алиева, В. С.; Savtcova, A. V.; Савцова, А. В.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.
2015Usage of chitosan in dairy products productionEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.