Browsing by Author Emelyanov, S. A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 3 to 8 of 8 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018New principles for ensuring the biological safety of raw materials and products of animal originBogatirev, A. B.; Богатырев, А. Б.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.
2017Planet ecosystem interrelations' impact on food safety considering anthropogenic factorsEmelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.
2022Resource-saving technology for obtaining a complex of polysaccharides from ginseng root mealOrobinskaya, V. N.; Оробинская, В. Н.; Galdin, E. V.; Галдин, Е. В.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Kholodova, E. N.; Холодова, Е. Н.; Pisarenko, O. N.; Писаренко, О. Н.
2021Study of centrifugal separation of milk whey and whey concentratesChebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Maksimenko, A.; Максименко, А.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Malsugenov, A. V.; Малсугенов, А. В.; Lyamina, A. K.; Лямина, А. К.
2020The reduction of activity of antialimentary compounds of vegetable raw materials under exposure to electric dischargesOrobinskaya, V. N.; Оробинская, В. Н.; Galdin, E. V.; Галдин, Е. В.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.
2021Theoretical substantiation of the practical need for the sanitation of spore forms of microorganisms in raw milk before Its processingEmelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.