Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by Author Evdokimov, I. A.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 29 to 41 of 41
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2015
New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharides
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Rodnaya, A. B.
;
Родная, А. Б.
2015
Non-enzymatic glycosylation of dietary protein in vitro
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2020
Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diary
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
;
Budkevich, E. V.
;
Будкевич, Е. В.
;
Banshchikova, T. N.
;
Банщикова, Т. Н.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2023
Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industry
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Rzhepakovsky, I. V.
;
Ржепаковский, И. В.
;
Nersesyan, T. V.
;
Нерсесян, Т. В.
;
Povetkin, S. N.
;
Поветкин, С. Н.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
2017
Protein-loaded sodium alginate and carboxymethyl cellulose beads for controlled release under simulated gastrointestinal conditions
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2017
STUDY OF POLYLAYER DIETARY FIBER BASED CAPSULES BEHAVIOR UNDER ENZYMATIC HYDROLYSIS IN VITRO
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2015
The scientific and practical principles of creating products with increased protein content
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2015
The study on the influence of the electrohydraulic effect on the diffusion coefficient and the penetration depth of salt into muscle tissues during salting
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
;
Kulikov, Y. I.
;
Куликов, Ю. И.
;
Gusevskaya, O. A.
;
Гусевская, О. А.
2021
Traditional foods of the North Caucasus region
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
2017
Ultrafiltration concentrating of curd whey after electroflotation treatment
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2015
Usage of chitosan in dairy products production
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
2021
Variety of dairy ultrafiltration permeates and their purification in lactose production
Kravtsov, V. A.
;
Кравцов, В. А.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
2019
Еffect of electrodialysis on dairy by-products microbiological indicators
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Kosenko, M.
;
Косенко, М.
;
Kravtsov, V. A.
;
Кравцов, В. А.