Browsing by Author Kurchenko, V. P.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2022A Comparative Study on the Structural Properties and Lipid Profile of Mushroom (Pleurotus ostreatus) Powder Obtained by Different Drying MethodsPiskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Human, Bovine and Goat lactoferrin isolation, comparative properties characterization and analysis of the possibility of its use in the design of therapeutic and prophylactic agents against Sars-Cov-2.Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2022INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATSKapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2022Phytochemical characterization, antioxidant activity, and cytotoxicity of methanolic leaf extract of Chlorophytum comosum (Green Type) (Thunb.) JacqRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.