Browsing by Author Mamay, D. S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 2 to 14 of 14 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Determination of optimal freeze-drying modes of cottage cheese whey permeate as a semi-finished product in the production for enteral nutrition productsBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2020Determination of optimal values for the main parameters of ultrafiltration of curd whey enriched with natural polysaccharidesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С.
2018Hydrodynamics and mass transfer with gel formation in a roll type ultrafiltration membraneBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Maksimenko, A. T.; Максименко, А. Т.
2022Main stages of the whey semi-finished product technology developmentMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2023Membrane process for the extraction of casein and whey proteins from skim milkMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2023Methodology of multilevel modeling of food systemsBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Kostenko, E. G.; Костенко, Е. Г.; Savchenko, A. A.; Савченко, А. А.
2022Microfiltration processing of raw materials for the fermented milk product makingMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.; Ivanets, V. A.; Иванец, В. А.
2020Research of the secondary milk raw materials purification from protein components by natural polysaccharidesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С.
2021SCIENTIFIC AND TECHNICAL ASPECTS OF THE COMPLEX TECHNOLOGY OF FREEZE-DRIED SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR THE PRODUCTION OF ENTERAL NUTRITION PRODUCTS BASED ON SECONDARY DAIRY RAW MATERIALSBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Theoretical studies of plain hinged linkage mechanisms movement in food processing robots-manipulatorsBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.
2021Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substancesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2016Ultrafiltration of modified milk wheyBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Utkin, V. P.; Уткин, В. П.; Shapakov, N. A.; Шапаков, Н. А.