Browsing by Author Nagdalian, A. A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 16 to 35 of 73 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Composite of bacterial cellulose and gelatin: A versatile biocompatible scaffold for tissue engineeringRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Anfinogenova, O. I.; Анфиногенова, О. И.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Denisova, E. V.; Денисова, Е. В.; Kochergin, S. G.; Кочергин, С. Г.; Kubanov, S. I.; Кубанов, С. И.; Shakhbanov, M. S.; Шахбанов, М. Ш.
2019COMPUTER SIMULATION AND NAVIGATION IN SURGICAL OPERATIONSNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2022Consumer Acceptance of Alternative Proteins: A Systematic Review of Current Alternative Protein Sources and Interventions Adapted to Increase Their AcceptabilityBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Consumer Behavior and Industry ImplicationsNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.
2022Consumer behavior towards cultured meat: A review since 2014Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Consumer behavior towards nanopackaging - A new trend in the food industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Cultured meat: Processing, packaging, shelf life, and consumer acceptanceGvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2024Edible black ant Smith (Carebara vidua) as human food – A systematic reviewNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022EFFECT OF IONIC STRENGTH AND ACTIVE ACIDITY OF THE MEDIUM ON THE STABILITY OF VITAMIN E NANOEMULSIONS (ALPHA-TOCOPHEROL ACETATE)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.
2023Effect of MnxOy Nanoparticles Stabilized with Methionine on Germination of Barley Seeds (Hordeum vulgare L.)Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Shevchenko, I. M.; Шевченко, И. М.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Effect of selenium nanoparticles on biological and morphofunctional parameters of barley seeds (Hordéum vulgáre L.)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Kukharuk, M. Y.; Кухарук, М. Ю.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.
2021Effect of selenium nanoparticles on germination of hordéum vulgáre barley seedsBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Raffa, V. V.; Раффа, В. В.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Kobina, A. V.; Кобина, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.
2019Effect of training on femur mineral density of ratsBelyaev, N. G.; Беляев, Н. Г.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023Grasshoppers and locusts as human foods – a comprehensive reviewNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.
2019Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023High-Performance Microcomputing Tomography of Chick Embryo in the Early Stages of EmbryogenesisRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Shakhbanov, M. S.; Шахбанов, М. Ш.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peelOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2021Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2020Insect's biomass as a livestock feed. Study of the impact of insectoprotein on the livestock vitalsNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2019Investigation of CdCl2 influence on red blood cell morphologySelimov, M. A.; Селимов, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Litvinov, M. S.; Литвинов, М. С.; Mishvelov, A. E.; Мишвелов, А. Е.