Browsing by Author Nagdalian, A. A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 30 to 49 of 73 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023High-Performance Microcomputing Tomography of Chick Embryo in the Early Stages of EmbryogenesisRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Shakhbanov, M. S.; Шахбанов, М. Ш.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peelOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2021Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2020Insect's biomass as a livestock feed. Study of the impact of insectoprotein on the livestock vitalsNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2019Investigation of CdCl2 influence on red blood cell morphologySelimov, M. A.; Селимов, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Litvinov, M. S.; Литвинов, М. С.; Mishvelov, A. E.; Мишвелов, А. Е.
2023Investigation of the Effect of Dispersion Medium Parameters on the Aggregative Stability of Selenium Nanoparticles Stabilized with Catamine ABBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Rekhman, Z. A.; Рехман, З. А.; Yasnaya, M. A.; Ясная, М. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Kolodkin, M. A.; Колодкин, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2021Investigation of the influence of Zinc-containing compounds on the components of the colloidal phase of milkBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Raffa, V. V.; Раффа, В. В.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.
2022Manipulation of the black soldier fly larvae (Hermetia illucens; Diptera: Stratiomyidae) fatty acid profile through the substrateNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Marketing Strategies for Cultured Meat: A ReviewOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2018Migalomorphic spiders venom: extraction and investigation of biological activityNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Pushkin, S. V.; Пушкин, С. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023Migration of microplastics from plastic packaging into foods and its potential threats on human healthGvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2019Multicomponent meat products for sports nutritionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Nanoscale Composite Protective Preparation for Cars Paint and Varnish CoatingsBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Filippov, D. D.; Филиппов, Д. Д.; Lapin, V. A.; Лапин, В. А.; Nazaretova, E. D.; Назаретова, Е. Д.
2017Nutritional supplement for control of diabetesSelimov, M. A.; Селимов, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Sadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Shchedrina, T. V.; Щедрина, Т. В.
2023Overview of larvae of red palm weevil, Rhynchophorus ferrugineus (Olivier) (Coleoptera: Curculionidae), as human foodNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2022Oxide Nanostructured Coating for Power Lines with Anti-Icing EffectBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kostyukov, D. A.; Костюков, Д. А.; Yasnaya, M. A.; Ясная, М. А.; Zvada, P. A.; Звада, П. А.; Zvezdilin, R. A.; Звездилин, Р. А.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Lazareva, N. V.; Лазарева, Н. В.; Kushch, E. N.; Кущ, Е. Н.; Kolodkin, M. A.; Колодкин, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023PHYSIOCHEMICAL CHARACTERISTICS AND FATTY ACIDS COMPOSITION OF MORINGA OLEIFERA OIL OF FAR NORTH CAMEROONNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Plant-Based Milk–Thoughts of Researchers and Industries on What Should Be Called as ´milkNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.
2023Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industryLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Nersesyan, T. V.; Нерсесян, Т. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.