Browsing by Author Oboturova, N. P.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 11 to 25 of 25 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peelOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2020Insect's biomass as a livestock feed. Study of the impact of insectoprotein on the livestock vitalsNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2021Investigation of the influence of Zinc-containing compounds on the components of the colloidal phase of milkBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Raffa, V. V.; Раффа, В. В.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.
2022Marketing Strategies for Cultured Meat: A ReviewOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2023Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industryLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Nersesyan, T. V.; Нерсесян, Т. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Potential risk assessment and toxicological impacts of nano/micro-plastics on human health through food productsOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Ambartsumov, T. G.; Амбарцумов, Т. Г.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Soils and Man-Made Surface Formations in Urban LandscapesOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.
2016Study of the influence of the electrohydraulic effect on the structure and mechanical properties of muscular tissue using atomic-force microscopyNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Demchenkov, E. L.; Демченков, Е. Л.
2016Study of the influence of the electrohydraulic effect on the structure and mechanical properties of muscular tissue using atomic-force microscopyNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Demchenkov, E. L.; Демченков, Е. Л.
2015The study on the influence of the electrohydraulic effect on the diffusion coefficient and the penetration depth of salt into muscle tissues during saltingOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Kulikov, Y. I.; Куликов, Ю. И.; Gusevskaya, O. A.; Гусевская, О. А.
2016The use of oily herbal extract in the production of liver pateBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Kozhevnikova, O. N.; Кожевникова, О. Н.; Kulikova, V. V.; Куликова, В. В.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Smolko, E. V.; Смолко, Е. В.
2021Traditional foods of the North Caucasus regionOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.
2021Usage of atomic force microscopy for detection of the damaging effect of CdCl2 on red blood cells membraneNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.
2016Ways to reduce the oxidative activity of raw meat after a treatment by pulsed discharge technologyNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Gatina, Y. S.; Гатина, Ю. С.; Demchenkov, E. L.; Демченков, Е. Л.
2019Why does the protein turn black while extracting it from insects biomass?Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.