Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Browsing by Author Шрамко, М. И.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturing | Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И. |
2015 | Functional fermented milk desserts based on acid whey | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И. |
2020 | Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation | Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П. |
2020 | Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tract | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И. |
2020 | Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrup | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Volkova, E. I.; Волкова, Е. И.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И. |
2017 | Теоретические и практические аспекты создания технологии пищевой и фармацевтической лактозы | Евдокимов, И. А.; Анисимов, Г. С.; Шрамко, М. И. |