Browsing by ???browse.type.metadata.inst??? Факультет пищевой инженерии и биотехнологий

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 79  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022A Comparative Study on the Structural Properties and Lipid Profile of Mushroom (Pleurotus ostreatus) Powder Obtained by Different Drying MethodsPiskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022A Tool for Removing Metal Inclusions from the Surface of Paint and Varnish Car CoatingsBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Slyadneva, K. S.; Сляднева, К. С.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2022Analysis of effectiveness of the use of multifunctional biopolymers of chitosan and alginate in dentistryPushkin, S. V.; Пушкин, С. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2022Analysis of the dispersed composition of milk using photon correlation spectroscopyBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Analysis of the state of food safety in the Russian FederationOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.; Baklanova, O. A.; Бакланова, О. А.
2022Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturingLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2022Application of cluster analysis of the genus pinus various species essential oils terpene compounds for their taxonomic identificationKapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2021Assessing integrated nitrogen and planting density on growth, yield component and financial analysis of maize crops (zea mays)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2022Black soldier fly larvae (BSFL) and their affinity for organic waste processingNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Bovine serum albumin with gallic acid: Molecular modeling and physicochemical profilingFedortsov, N. M.; Федорцов, Н. М.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.
2022Codon usage analysis of pro-apoptotic bim gene isoformsPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2021Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltrationBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2022Consumer Acceptance of Alternative Proteins: A Systematic Review of Current Alternative Protein Sources and Interventions Adapted to Increase Their AcceptabilityBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Consumer behavior towards cultured meat: A review since 2014Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Consumer behavior towards nanopackaging - A new trend in the food industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Cultured meat: Processing, packaging, shelf life, and consumer acceptanceGvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Development of a scientific concept of industrial storage systems for environmentally safe applesPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Ivakhnenko, B. O.; Ивахненко, Б. О.
2022Development of new types of minced meat products for preventive and personalized nutritionBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Savchenko, A.; Савченко, А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Razinkova, V. G.; Разинькова, В. Г.
2022Development of raw semi-dry sausages enriched with colloidal chelate complexes of essential nutrientsGolik, A. B.; Голик, А. Б.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Bacholdina, T. N.; Бахолдина, Т. Н.; Rajabov, U. I. U.; Раджабов, У. И. У.
2022EFFECT OF IONIC STRENGTH AND ACTIVE ACIDITY OF THE MEDIUM ON THE STABILITY OF VITAMIN E NANOEMULSIONS (ALPHA-TOCOPHEROL ACETATE)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.