Showing results 1 to 20 of 197
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | A Comparative Study on the Structural Properties and Lipid Profile of Mushroom (Pleurotus ostreatus) Powder Obtained by Different Drying Methods | Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2023 | A Review of Evidence for the Involvement of the Circadian Clock Genes into Malignant Transformation of Thyroid Tissue | Putilov, A. A.; Путилов, А. А.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О. |
2023 | A Review on Textural Quality Analysis of Dried Food Products | Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н. |
2022 | A Tool for Removing Metal Inclusions from the Surface of Paint and Varnish Car Coatings | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Slyadneva, K. S.; Сляднева, К. С.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н. |
2023 | Acid-Base and Photocatalytic Properties of the CeO2-Ag Nanocomposites | Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Pirogov, M. A.; Пирогов, М. А.; Kolodkin, M. A.; Колодкин, М. А. |
2023 | African edible insects as human food – a comprehensive review | Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Analysis of effectiveness of the use of multifunctional biopolymers of chitosan and alginate in dentistry | Pushkin, S. V.; Пушкин, С. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н. |
2022 | Analysis of the dispersed composition of milk using photon correlation spectroscopy | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Analysis of the state of food safety in the Russian Federation | Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.; Baklanova, O. A.; Бакланова, О. А. |
2022 | Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturing | Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И. |
2022 | Application of cluster analysis of the genus pinus various species essential oils terpene compounds for their taxonomic identification | Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В. |
2021 | Assessing integrated nitrogen and planting density on growth, yield component and financial analysis of maize crops (zea mays) | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2023 | Biological control of toxic microbial metabolites in the reformulated food | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2023 | Biotechnology of Lactulose Production: Progress, Challenges, and Prospects | Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Shpak, M. А.; Шпак, М. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Sazanova, S. N.; Сазанова, С. Н.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А. |
2022 | Black soldier fly larvae (BSFL) and their affinity for organic waste processing | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Bovine serum albumin with gallic acid: Molecular modeling and physicochemical profiling | Fedortsov, N. M.; Федорцов, Н. М.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О. |
2023 | Can physiological sleepiness underlie consciously perceived sleepiness assessed with the Epworth sleepiness scale? | Putilov, A. A.; Путилов, А. А. |
2021 | Characterization and encapsulation of polyphenols and xylooligosaccharides from oat bran in whey protein-maltodextrin complex coacervates | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А. |
2024 | Chitosan complexes with amino acids and whey peptides: Sensory and antioxidant properties | Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А. |
2022 | Clinical and pathogenetic significance of amylase level and microtomographic index of synovial fluid in various joint lesions | Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Piskov, S. I.; Писков, С. И. |