Browsing by ???browse.type.metadata.inst??? Факультет пищевой инженерии и биотехнологий

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 197 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Codon usage analysis of pro-apoptotic bim gene isoformsPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2024Composite of bacterial cellulose and gelatin: A versatile biocompatible scaffold for tissue engineeringRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Anfinogenova, O. I.; Анфиногенова, О. И.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Denisova, E. V.; Денисова, Е. В.; Kochergin, S. G.; Кочергин, С. Г.; Kubanov, S. I.; Кубанов, С. И.; Shakhbanov, M. S.; Шахбанов, М. Ш.
2023Compositional constraints and selection forces dictate codon usage in human bocavirusPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.
2021Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltrationBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2022Consumer Acceptance of Alternative Proteins: A Systematic Review of Current Alternative Protein Sources and Interventions Adapted to Increase Their AcceptabilityBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Consumer Behavior and Industry ImplicationsNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.
2022Consumer behavior towards cultured meat: A review since 2014Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Consumer behavior towards nanopackaging - A new trend in the food industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Crosslinking methods for improving the properties of soy-protein based films for meat packaging: a reviewOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Bachukin, V. A.; Бачукин, В. А.; Katkova, E.; Каткова, Э.
2022Cultured meat: Processing, packaging, shelf life, and consumer acceptanceGvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Development of a scientific concept of industrial storage systems for environmentally safe applesPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Ivakhnenko, B. O.; Ивахненко, Б. О.
2022Development of new types of minced meat products for preventive and personalized nutritionBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Savchenko, A. A.; Савченко, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Razinkova, V. G.; Разинькова, В. Г.
2022Development of raw semi-dry sausages enriched with colloidal chelate complexes of essential nutrientsGolik, A. B.; Голик, А. Б.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Bakholdina, T. N.; Бахолдина, Т. Н.; Rajabov, U. I. U.; Раджабов, У. И. У.
2023Dynamics and Accounting of GHG Emissions in the WorldStatsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.
2024Edible black ant Smith (Carebara vidua) as human food – A systematic reviewNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2024Edible dragonflies and damselflies (order Odonata) as human food – A comprehensive reviewPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023Edible Lepidoptera as human foods – a comprehensive reviewPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2024Effect of hydrolysis degree with Alcalase on antioxidant and antigenic properties of whey and colostrum protein hydrolysatesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2022EFFECT OF IONIC STRENGTH AND ACTIVE ACIDITY OF THE MEDIUM ON THE STABILITY OF VITAMIN E NANOEMULSIONS (ALPHA-TOCOPHEROL ACETATE)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.
2023Effect of MnxOy Nanoparticles Stabilized with Methionine on Germination of Barley Seeds (Hordeum vulgare L.)Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Shevchenko, I. M.; Шевченко, И. М.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.