Browsing by ???browse.type.metadata.inst??? Факультет пищевой инженерии и биотехнологий

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 31 to 50 of 197 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Development of a scientific concept of industrial storage systems for environmentally safe applesPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Ivakhnenko, B. O.; Ивахненко, Б. О.
2022Development of new types of minced meat products for preventive and personalized nutritionBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Savchenko, A. A.; Савченко, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Razinkova, V. G.; Разинькова, В. Г.
2022Development of raw semi-dry sausages enriched with colloidal chelate complexes of essential nutrientsGolik, A. B.; Голик, А. Б.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Bakholdina, T. N.; Бахолдина, Т. Н.; Rajabov, U. I. U.; Раджабов, У. И. У.
2023Dynamics and Accounting of GHG Emissions in the WorldStatsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.
2024Edible black ant Smith (Carebara vidua) as human food – A systematic reviewNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2024Edible dragonflies and damselflies (order Odonata) as human food – A comprehensive reviewPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023Edible Lepidoptera as human foods – a comprehensive reviewPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2024Effect of hydrolysis degree with Alcalase on antioxidant and antigenic properties of whey and colostrum protein hydrolysatesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2022EFFECT OF IONIC STRENGTH AND ACTIVE ACIDITY OF THE MEDIUM ON THE STABILITY OF VITAMIN E NANOEMULSIONS (ALPHA-TOCOPHEROL ACETATE)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.
2023Effect of MnxOy Nanoparticles Stabilized with Methionine on Germination of Barley Seeds (Hordeum vulgare L.)Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Shevchenko, I. M.; Шевченко, И. М.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Effect of selenium nanoparticles on biological and morphofunctional parameters of barley seeds (Hordéum vulgáre L.)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Kukharuk, M. Y.; Кухарук, М. Ю.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.
2024Enhancing food packaging with nanofillers: properties, applications, and innovationsPavlenko, E. N.; Павленко, Е. Н.; Semkina, E. N.; Семкина, Е. Н.; Sukhanova, E. D.; Суханова, Е. Д.; Fursov, V. A.; Фурсов, В. А.; Lazareva, N. V.; Лазарева, Н. В.; Pyanov, A. I.; Пьянов, А. И.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.
2023Evening chronotype, insufficient weekday sleep, and weekday-weekend gap in sleep times: What is really to blame for a reduction in self-perceived health among university students?Putilov, A. A.; Путилов, А. А.
2023Features of the composition and content of biologically active substances in the bark of various types of lilacLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2023Grasshoppers and locusts as human foods – a comprehensive reviewNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.
2023High-Performance Microcomputing Tomography of Chick Embryo in the Early Stages of EmbryogenesisRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Shakhbanov, M. S.; Шахбанов, М. Ш.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Human, Bovine and Goat lactoferrin isolation, comparative properties characterization and analysis of the possibility of its use in the design of therapeutic and prophylactic agents against Sars-Cov-2.Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2023Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peelOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATSKapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2021Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.