Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by ???browse.type.metadata.inst??? Факультет пищевой инженерии и биотехнологий
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 43 to 62 of 195
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Grasshoppers and locusts as human foods – a comprehensive review
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
;
Gvozdenko, A. A.
;
Гвозденко, А. А.
2023
High-Performance Microcomputing Tomography of Chick Embryo in the Early Stages of Embryogenesis
Rzhepakovsky, I. V.
;
Ржепаковский, И. В.
;
Piskov, S. I.
;
Писков, С. И.
;
Avanesyan, S. S.
;
Аванесян, С. С.
;
Shakhbanov, M. S.
;
Шахбанов, М. Ш.
;
Sizonenko, M. N.
;
Сизоненко, М. Н.
;
Timchenko, L. D.
;
Тимченко, Л. Д.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
2023
Human, Bovine and Goat lactoferrin isolation, comparative properties characterization and analysis of the possibility of its use in the design of therapeutic and prophylactic agents against Sars-Cov-2.
Kapustin, M. А.
;
Капустин, М. А.
;
Kurchenko, V. P.
;
Курченко, В. П.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2023
Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peel
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
2022
INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATS
Kapustin, M. А.
;
Капустин, М. А.
;
Kurchenko, V. P.
;
Курченко, В. П.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Lodigina, S. V.
;
Лодыгина, С. В.
2021
Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industry
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
;
Blinov, A. V.
;
Блинов, А. В.
2023
Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum Peptides
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2023
Investigation of Functional and Technological Properties of Micellar Casein Concentrate for the Formation of Qualitative and Quantitative Characteristics of Sausage Products
Shipulin, V. I.
;
Шипулин, В. И.
;
Statsenko, E. N.
;
Стаценко, Е. Н.
;
Dzhangiryan, N. A.
;
Джангирян, Н. А.
2022
Investigation of the acute, subacute and chronic toxicity of curcuminoids with native and hydroxypropylated β-cyclodextrin complex nanostructures
Lodigina, S. V.
;
Лодыгина, С. В.
;
Kholodova, E. N.
;
Холодова, Е. Н.
2022
Investigation of the chemical composition and physicochemical properties of Chlorella vulgaris biomass treated with pulsed discharges technology for potential use in the food industry
Povetkin, S. N.
;
Поветкин, С. Н.
2023
Investigation of the Effect of Dispersion Medium Parameters on the Aggregative Stability of Selenium Nanoparticles Stabilized with Catamine AB
Blinov, A. V.
;
Блинов, А. В.
;
Maglakelidze, D. G.
;
Маглакелидзе, Д. Г.
;
Rekhman, Z. A.
;
Рехман, З. А.
;
Yasnaya, M. A.
;
Ясная, М. А.
;
Gvozdenko, A. A.
;
Гвозденко, А. А.
;
Golik, A. B.
;
Голик, А. Б.
;
Blinova, A. A.
;
Блинова, А. А.
;
Kolodkin, M. A.
;
Колодкин, М. А.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
2023
Investigation of the yield of biologically active substances during the ultrasound and electro-discharge extraction of medicinal herbs of the foothills of the North Caucasus
Povetkin, S. N.
;
Поветкин, С. Н.
2023
Legal situation and consumer acceptance of insects being eaten as human food in different nations across the world–A comprehensive review
Povetkin, S. N.
;
Поветкин, С. Н.
2022
Main stages of the whey semi-finished product technology development
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Shipulin, V. I.
;
Шипулин, В. И.
;
Mamay, A. V.
;
Мамай, А. В.
2022
Manipulation of the black soldier fly larvae (Hermetia illucens; Diptera: Stratiomyidae) fatty acid profile through the substrate
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
2022
Marketing Strategies for Cultured Meat: A Review
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.
;
Blinov, A. V.
;
Блинов, А. В.
2023
Membrane process for the extraction of casein and whey proteins from skim milk
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Mamay, A. V.
;
Мамай, А. В.
2023
Methodology of multilevel modeling of food systems
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Saricheva, L. A.
;
Сарычева, Л. А.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Oleshkevich, O. I.
;
Олешкевич, О. И.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Kostenko, E. G.
;
Костенко, Е. Г.
;
Savchenko, A. A.
;
Савченко, А. А.
2022
Microfiltration processing of raw materials for the fermented milk product making
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Mamay, A. V.
;
Мамай, А. В.
;
Ivanets, V. A.
;
Иванец, В. А.
2023
Migration of microplastics from plastic packaging into foods and its potential threats on human health
Gvozdenko, A. A.
;
Гвозденко, А. А.
;
Blinov, A. V.
;
Блинов, А. В.
;
Nagdalian, A. A.
;
Нагдалян, А. А.