Browsing by ???browse.type.metadata.inst??? Факультет пищевой инженерии и биотехнологий

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 48 to 67 of 197 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Impact of radio frequency-assisted hot air drying on drying kinetics behaviors and quality features of orange peelOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATSKapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2021Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2023Influence of Complexation with β- and γ-Cyclodextrin on Bioactivity of Whey and Colostrum PeptidesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2023Investigation of Functional and Technological Properties of Micellar Casein Concentrate for the Formation of Qualitative and Quantitative Characteristics of Sausage ProductsShipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Dzhangiryan, N. A.; Джангирян, Н. А.
2022Investigation of the acute, subacute and chronic toxicity of curcuminoids with native and hydroxypropylated β-cyclodextrin complex nanostructuresLodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.; Kholodova, E. N.; Холодова, Е. Н.
2022Investigation of the chemical composition and physicochemical properties of Chlorella vulgaris biomass treated with pulsed discharges technology for potential use in the food industryPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023Investigation of the Effect of Dispersion Medium Parameters on the Aggregative Stability of Selenium Nanoparticles Stabilized with Catamine ABBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Rekhman, Z. A.; Рехман, З. А.; Yasnaya, M. A.; Ясная, М. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Kolodkin, M. A.; Колодкин, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2023Investigation of the yield of biologically active substances during the ultrasound and electro-discharge extraction of medicinal herbs of the foothills of the North CaucasusPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023Legal situation and consumer acceptance of insects being eaten as human food in different nations across the world–A comprehensive reviewPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2022Main stages of the whey semi-finished product technology developmentMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2022Manipulation of the black soldier fly larvae (Hermetia illucens; Diptera: Stratiomyidae) fatty acid profile through the substrateNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Marketing Strategies for Cultured Meat: A ReviewOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2023Membrane process for the extraction of casein and whey proteins from skim milkMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2023Methodology of multilevel modeling of food systemsBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Kostenko, E. G.; Костенко, Е. Г.; Savchenko, A. A.; Савченко, А. А.
2022Microfiltration processing of raw materials for the fermented milk product makingMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.; Ivanets, V. A.; Иванец, В. А.
2023Migration of microplastics from plastic packaging into foods and its potential threats on human healthGvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022Multicomponent composites of cyclodextrin nanocomplexes with biologically active substances for functional foodsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2022Nanoscale Composite Protective Preparation for Cars Paint and Varnish CoatingsBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Filippov, D. D.; Филиппов, Д. Д.; Lapin, V. A.; Лапин, В. А.; Nazaretova, E. D.; Назаретова, Е. Д.
2023Obituary for Dr. Konstantin Danilenko (19.03.1962-18.01.2023)Putilov, A. A.; Путилов, А. А.