Showing results 56 to 75 of 195
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Main stages of the whey semi-finished product technology development | Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2022 | Manipulation of the black soldier fly larvae (Hermetia illucens; Diptera: Stratiomyidae) fatty acid profile through the substrate | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Marketing Strategies for Cultured Meat: A Review | Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2023 | Membrane process for the extraction of casein and whey proteins from skim milk | Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2023 | Methodology of multilevel modeling of food systems | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Kostenko, E. G.; Костенко, Е. Г.; Savchenko, A. A.; Савченко, А. А. |
2022 | Microfiltration processing of raw materials for the fermented milk product making | Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.; Ivanets, V. A.; Иванец, В. А. |
2023 | Migration of microplastics from plastic packaging into foods and its potential threats on human health | Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Multicomponent composites of cyclodextrin nanocomplexes with biologically active substances for functional foods | Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д. |
2022 | Nanoscale Composite Protective Preparation for Cars Paint and Varnish Coatings | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Filippov, D. D.; Филиппов, Д. Д.; Lapin, V. A.; Лапин, В. А.; Nazaretova, E. D.; Назаретова, Е. Д. |
2023 | Obituary for Dr. Konstantin Danilenko (19.03.1962-18.01.2023) | Putilov, A. A.; Путилов, А. А. |
2023 | Overlap between individual variation in personality traits and sleep-wake behavior | Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В. |
2023 | Overview of larvae of red palm weevil, Rhynchophorus ferrugineus (Olivier) (Coleoptera: Curculionidae), as human food | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2022 | Oxide Nanostructured Coating for Power Lines with Anti-Icing Effect | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kostyukov, D. A.; Костюков, Д. А.; Yasnaya, M. A.; Ясная, М. А.; Zvada, P. A.; Звада, П. А.; Zvezdilin, R. A.; Звездилин, Р. А.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Lazareva, N. V.; Лазарева, Н. В.; Kushch, E. N.; Кущ, Е. Н.; Kolodkin, M. A.; Колодкин, М. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Pathogenetic Mechanisms of the Influence of Chronic Obstructive Pulmonary Disease on the Development of Renal Pathology | Sukhanova, E. D.; Суханова, Е. Д. |
2023 | Patterns of changes in the properties of a fermented milk drink with Lactobacillus acidophilus from the molecular weights of chitosans | Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р. |
2023 | PHYSIOCHEMICAL CHARACTERISTICS AND FATTY ACIDS COMPOSITION OF MORINGA OLEIFERA OIL OF FAR NORTH CAMEROON | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | Phytochemical characterization, antioxidant activity, and cytotoxicity of methanolic leaf extract of Chlorophytum comosum (Green Type) (Thunb.) Jacq | Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д. |
2023 | Plant-Based Milk–Thoughts of Researchers and Industries on What Should Be Called as ´milk | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Golik, A. B.; Голик, А. Б. |
2023 | Polymer selection for microencapsulation of probiotics: impact on viability, stability, and delivery in functional foods for improved manufacturing and product development in the food industry | Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Nersesyan, T. V.; Нерсесян, Т. В.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2023 | Polyphenols as promising bioactive compounds | Bobrysheva, T. N.; Бобрышева, Т. Н.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Zolotoreva, M. S.; Золоторева, М. С.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О. |