Browsing by ???browse.type.metadata.inst??? Факультет пищевой инженерии и биотехнологий

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 100 to 119 of 197 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Termites as human foods—A comprehensive reviewNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022The Irrecoverable Loss in Sleep on Weekdays of Two Distinct Chronotypes Can Be Equalized by Permitting a >2 h Difference in Waking TimeBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.
2023The Probiotic Properties of Saccharomycetes (Review)Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Sazanova, S. N.; Сазанова, С. Н.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Fedortsov, N. M.; Федорцов, Н. М.; Veziryan, A. A.; Везирян, А. А.
2023The Relationship between the Population of Ixodid Ticks and Climate Change in Stavropol RegionZakinyan, R. G.; Закинян, Р. Г.; Badakhova, G. K.; Бадахова, Г. Х.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023The study of the effect of drinks based on extracts of herbal adaptogens on the functional status of athletes during physical activityPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2023The Use of Biologically Active Substances from Plant Raw Materials in Certain Physiological Conditions of CowsPovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Bondarenko, N. G.; Бондаренко, Н. Г.; Kravchenko, N. V.; Кравченко, Н. В.
2021To the question about the development of composition and technology of soft medicinal forms-ointments for the treatment of periodontal diseasePovetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2021Traditional foods of the North Caucasus regionOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.
2022Using a Decision Tree with a Feedback Function to Select Therapeutic Tactis for Viral Infection of the Respiratory Tract in the Medical Expert SystemSukhanova, E. D.; Суханова, Е. Д.
2023Variation in Composition of Biologically Active Substances in Flowers and Leaves of Achillea asiatica Serg. Plants Depending on the Region of HabitatLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2023Влияние различных способов очистки на физико-химические свойства бактериальной целлюлозыМолдованова, Е. Г.
2023Изучение диагностической информативности антигенного бруцеллезного диагностикума, полученного на основе полиакрилеиновых микрочастицДаурова, А. В.
2022Исследование дрожжевой микрофлоры творога и способов ее подавления.Джалавян, Э. Д.
2023Исследование процессов культивирования молочнокислых микроорганизмов для получения бета-галактозидазСемченко, А.А.
2022Исследование процессов образования биопленок в кефиреСидоренко, Е. Д.
2022Метрологическое обеспечение технологического процесса производства кисломолочных продуктовЧебоненко, Н. А.
2023Обеспечение безопасного производства нового наименования сдобных хлебобулочных изделий функционального назначенияРезенькова, Ю. В.
2023Обеспечение безопасного производства нового наименования сдобных хлебобулочных изделий функционального назначенияРезенькова, Ю. В.
2022Проект мини производства кисломолочных напитковНазаренко, Д. М.
2022Проект мини производства кисломолочных напитковЛуговая, Е. В.