Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Journal of Hygienic Engineering and Design

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Advanced technology of oat bran biotransformation into functional ingredientsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2022Analysis of the state of food safety in the Russian FederationOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Baklanov, I. S.; Бакланов, И. С.; Baklanova, O. A.; Бакланова, О. А.
2019Antioxidant activity of chicken embryo tissues powder obtained by different methods of hydrolysisRzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Piskov, S. I.; Писков, С. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2021Assessing integrated nitrogen and planting density on growth, yield component and financial analysis of maize crops (zea mays)Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2019Bactericidal and fungicidal activity of silver nanoparticles stabilized by didecyldimethylammonium bromideKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Metel, V. S.; Метель, В. С.
2021Characterization and encapsulation of polyphenols and xylooligosaccharides from oat bran in whey protein-maltodextrin complex coacervatesEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2017Computer modeling of whey protein β-lactoglobulin behavior in the activated liquid systemsKostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Salmanova, D. A.; Салманова, Д. А.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г.
2019Computer simulation of whey protein β-lactoglobulin behavior under ultrasound treatment of its solutions at different pH levelsKostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Shpak, M. А.; Шпак, М. А.
2021Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltrationBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2019Detergent-disinfectant agent based on colloidal silver stabilized by quaternary ammonium compounds for the dairy industryBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Snezhkova, J. J.; Снежкова, Ю. Ю.
2021Determination of optimal freeze-drying modes of cottage cheese whey permeate as a semi-finished product in the production for enteral nutrition productsBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2019Experimental determination of parameters for milk whey microfiltration processBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.
2017Forecasting of functional properties of the soya protein based on the molecular dynamics methodBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.
2019Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.
2022INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATSKapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В.
2021Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industryNagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2019Influence of cavitation disintegration on dairy foods productionBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.
2018Meat and plant products designing based on the multilevel modeling methodBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Slyusarev, G. V.; Слюсарев, Г. В.; Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.
2018Milk and its properties as an object of separationChebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Sugarov, K. R.; Сугаров, Х. Р.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.
2019Multicomponent meat products for sports nutritionBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.