Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Foods and Raw Materials

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016An epistemological background on paradigm formation of lipidomics of dairy industryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015Application of whey-derived syrups in dairy productsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2022Bovine serum albumin with gallic acid: Molecular modeling and physicochemical profilingFedortsov, N. M.; Федорцов, Н. М.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.
2016Chemical composition and antioxidant activity of corn hybrids grain of different pigmentationZhirkova, Y. V.; Жиркова, Е. В.; Skorokhodova, M. V.; Скороходова, М. В.
2024Chitosan complexes with amino acids and whey peptides: Sensory and antioxidant propertiesLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2021Cooked sausage enriched with essential nutrients for the gastrointestinal dietSadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Shchedrina, T. V.; Щедрина, Т. В.
2015Determination of physicochemical, immunochemical and antioxidant properties, toxicological and hygienic assessment of whey protein comcentrate and its hydrolysateEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2019Effect of pre-treatment conditions on the antiatherogenic potential of freeze-dried oyster mushroomsPiskov, S. I.; Писков, С. И.; Timchenko, L. D.; Тимченко, Л. Д.; Rzhepakovsky, I. V.; Ржепаковский, И. В.; Avanesyan, S. S.; Аванесян, С. С.; Bondareva, N. I.; Бондарева, Н. И.; Sizonenko, M. N.; Сизоненко, М. Н.
2015Efficiency of adding essential micronutrients to the diet of broiler chickensPotapenko, E. V.; Потапенко, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2015Functional fermented milk desserts based on acid wheyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2015Glycoomics clusters of lactose and its derivatives in nanotechnology of living culturesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2018Hydrodynamics and mass transfer with gel formation in a roll type ultrafiltration membraneBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Maksimenko, A. T.; Максименко, А. Т.
2019Immobilisation of bifidobacteria in biodegradable food-grade microparticlesBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Sadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Permyakov, A. V.; Пермяков, А. В.; Selimov, M. A.; Селимов, М. А.
2017Influence of the whey type on composition and properties of its mineralizatesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2021Modelling formation and removal of biofilms in secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2019New technological paradigm of the Russian dairy industry: formation principles under globalisationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2018PARADIGM OF POSTGENOMIC CONCEPTION ON MILK SCIENCE LACTOMICS FORMATIONKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.
2016Scientific and technical justification of conceptual provisions of proteomics of dairy businessKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015Technology of milk and dairy products: traditions and innovationsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015The scientific and practical principles of creating products with increased protein contentEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.