Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Foods and Raw Materials

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 15 to 24 of 24 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Modelling formation and removal of biofilms in secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2019New technological paradigm of the Russian dairy industry: formation principles under globalisationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2018PARADIGM OF POSTGENOMIC CONCEPTION ON MILK SCIENCE LACTOMICS FORMATIONKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.
2016Scientific and technical justification of conceptual provisions of proteomics of dairy businessKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015Technology of milk and dairy products: traditions and innovationsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015The scientific and practical principles of creating products with increased protein contentEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015The study on the influence of the electrohydraulic effect on the diffusion coefficient and the penetration depth of salt into muscle tissues during saltingOboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Kulikov, Y. I.; Куликов, Ю. И.; Gusevskaya, O. A.; Гусевская, О. А.
2017Ultrafiltration concentrating of curd whey after electroflotation treatmentEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2016Ultrafiltration of modified milk wheyBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Utkin, V. P.; Уткин, В. П.; Shapakov, N. A.; Шапаков, Н. А.
2015Usage of chitosan in dairy products productionEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.