Browsing by ???browse.type.metadata.series??? IOP Conference Series: Earth and Environmental Science

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 51 to 70 of 110 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Meso-cluster typology of production complex of rural municipalities of the Krasnodar regionGladilin, A. V.; Гладилин, А. В.
2020Metabolic processes of sheep body in treatment of oestrosis with IversanBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2021Modeling formulations of food with prophylactic antidiabetic propertiesSadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Shchedrina, T. V.; Щедрина, Т. В.; Shaltumaev, T. S.; Шалтумаев, Т. Ш.
2020Modeling the recipe composition of food products and recommendations for their use in individual nutritionSadovoy, V. V.; Садовой, В. В.; Shchedrina, T. V.; Щедрина, Т. В.
2020Modern methods for extraction of biologically active compoundsOrobinskaya, V. N.; Оробинская, В. Н.; Pisarenko, O. N.; Писаренко, О. Н.; Galdin, E. V.; Галдин, Е. В.
2021Modern technologies for obtaining innovative therapeutic and prophylactic products from plant materialsOrobinskaya, V. N.; Оробинская, В. Н.; Kholodova, E. N.; Холодова, Е. Н.; Galdin, E. V.; Галдин, Е. В.
2018Modernization of device for compression springs hardeningZemlyanushnova, N. Y.; Землянушнова, Н. Ю.; Zemlyanushnov, N. A.; Землянушнов, Н. А.
2020Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrupEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Volkova, E. I.; Волкова, Е. И.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2020Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diaryBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Banshchikova, T. N.; Банщикова, Т. Н.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2021On determining the reliability of wells constructed on the shelfFedorova, N. G.; Федорова, Н. Г.; Dimitriadi, J. K.; Димитриади, Ю. К.; Muradkhanov, I. V.; Мурадханов, И. В.; Kaverzin, S. A.; Каверзин, С. А.
2019On rock deformation during hydraulic fracturing in horizontal wellsVerisokin, A. E.; Верисокин, А. Е.; Lukyanov, V. T.; Лукьянов, В. Т.; Kutovoy, A. S.; Кутовой, А. С.; Gunkina, T. A.; Гунькина, Т. А.
2019Packer design research used in hydraulic fracturingVerisokin, A. E.; Верисокин, А. Е.; Vasilyev, V. A.; Васильев, В. А.; Gunkina, T. A.; Гунькина, Т. А.
2021PAES-nature similar technology for creation of the new technosphereSandrykina, O. S.; Сандрыкина, О. С.; Ivanova, O. Y.; Иванова, О. Я.
2021Pectin-containing antioxidant drink based on extracts of grape pomace and ChamerionLimareva, N. S.; Лимарева, Н. С.
2021Pectin-containing drinks with antioxidant actionLimareva, N. S.; Лимарева, Н. С.
2022Pectin-containing phytodrinks of adaptogenic action as an essential factor of development of sustainable systems of agrarian-and-food productionLimareva, N. S.; Лимарева, Н. С.
2021Peculiarities and prospects of interaction between government and business in the agricultural sectorBoris, O. A.; Борис, О. А.; Vorontsova, G. V.; Воронцова, Г. В.; Momotova, O. N.; Момотова, О. Н.; Parakhina, V. N.; Парахина, В. Н.
2020Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic levelBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.