Browsing by ???browse.type.metadata.series??? IOP Conference Series: Earth and Environmental Science

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 61 to 80 of 110 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diaryBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Banshchikova, T. N.; Банщикова, Т. Н.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2021On determining the reliability of wells constructed on the shelfFedorova, N. G.; Федорова, Н. Г.; Dimitriadi, J. K.; Димитриади, Ю. К.; Muradkhanov, I. V.; Мурадханов, И. В.; Kaverzin, S. A.; Каверзин, С. А.
2019On rock deformation during hydraulic fracturing in horizontal wellsVerisokin, A. E.; Верисокин, А. Е.; Lukyanov, V. T.; Лукьянов, В. Т.; Kutovoy, A. S.; Кутовой, А. С.; Gunkina, T. A.; Гунькина, Т. А.
2019Packer design research used in hydraulic fracturingVerisokin, A. E.; Верисокин, А. Е.; Vasilyev, V. A.; Васильев, В. А.; Gunkina, T. A.; Гунькина, Т. А.
2021PAES-nature similar technology for creation of the new technosphereSandrykina, O. S.; Сандрыкина, О. С.; Ivanova, O. Y.; Иванова, О. Я.
2021Pectin-containing antioxidant drink based on extracts of grape pomace and ChamerionLimareva, N. S.; Лимарева, Н. С.
2021Pectin-containing drinks with antioxidant actionLimareva, N. S.; Лимарева, Н. С.
2022Pectin-containing phytodrinks of adaptogenic action as an essential factor of development of sustainable systems of agrarian-and-food productionLimareva, N. S.; Лимарева, Н. С.
2021Peculiarities and prospects of interaction between government and business in the agricultural sectorBoris, O. A.; Борис, О. А.; Vorontsova, G. V.; Воронцова, Г. В.; Momotova, O. N.; Момотова, О. Н.; Parakhina, V. N.; Парахина, В. Н.
2020Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic levelBorisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2021Prediction of the viscosity of liquid petroleum productsBoldyrev, D. V.; Болдырев, Д. В.; Koldaev, A. I.; Колдаев, А. И.
2022Prediction the liquid petroleum products viscosityBoldyrev, D. V.; Болдырев, Д. В.; Evdokimov, A. A.; Евдокимов, А. А.; Koldaev, A. I.; Колдаев, А. И.
2022Prevention of proppant removal at the stage of well development after hydraulic fracturing using the wave methodVerisokin, A. E.; Верисокин, А. Е.; Shesterikova, R. E.; Шестерикова, Р. Е.; Gunkina, T. A.; Гунькина, Т. А.
2022Problems of processing milk whey as universal agricultural raw material and some ways to solve themKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Borisenko, L. A.; Борисенко, Л. А.
2021Prospects for further improvement of filter-compensating devices for agro-industrial complex consumersMasyutina, G. V.; Масютина, Г. В.; Rostova, A. T.; Ростова, А. Т.; Kolesnikov, G. Y.; Колесников Г. Ю.
2023Prospects for the use of solar energyLyamina, A. A.; Лямина, А. А.
2021Quality of surface geostatistical parameter reproduction for laser profilometersGalchenko, I. V.; Гальченко, И. В.; Kozubal, J. V.; Козубал, Я. В.
2020Raising of fuel utilization efficiency in the contact heat exchange boilersStoyanov, N. I.; Стоянов, Н. И.; Slyusarev, G. V.; Слюсарев, Г. В.; Khashchenko, A. А.; Хащенко, А. А.
2021Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recoveryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Shkola, S. S.; Школа, С. С.; Eremina, A. I.; Еремина, А. И.; Dinyakov, V. A.; Диняков, В. А.
2020Removal of biofilms formed on ion-exchange membranes in ultrafiltration permeates of secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.