Showing results 13 to 32 of 32
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Forecasting of functional properties of the soya protein based on the molecular dynamics method | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В. |
2019 | Hamburger patty development with alginate-pectin meat emulsion | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Datsko, V. A.; Дацко, В. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2022 | INDUSTRIAL TECHNOLOGY FOR PRODUCING RECOMBINANT LACTOFFERIN FROM THE MILK OF TRANSGENIC GOATS | Kapustin, M. А.; Капустин, М. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Lodigina, S. V.; Лодыгина, С. В. |
2021 | Industrialization fed labor migration in the countryside: tasikmalaya’s transition from agriculture to the crispy snacks industry | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2019 | Influence of cavitation disintegration on dairy foods production | Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В. |
2018 | Meat and plant products designing based on the multilevel modeling method | Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Saricheva, L. A.; Сарычева, Л. А.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Slyusarev, G. V.; Слюсарев, Г. В.; Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А. |
2018 | Milk and its properties as an object of separation | Chebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Sugarov, K. R.; Сугаров, Х. Р.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А. |
2019 | Multicomponent meat products for sports nutrition | Barybina, L. I.; Барыбина, Л. И.; Beloysova, E. V.; Белоусова, Е. В.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А. |
2019 | New colloidal chelated highly digestible form of zinc essential trace element | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Snezhkova, J. J.; Снежкова, Ю. Ю.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А. |
2019 | Quantum-chemical simulation of the interaction between the Zn2+ ions with C-terminal sites of kappa-casein | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А. |
2017 | Reconstitution of dry whey by cavitational disintegration based on the water catholyte | Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Salmanova, D. A. |
2017 | Research of reconstituted whey particle size changing during its storage | Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г. |
2020 | Research of the secondary milk raw materials purification from protein components by natural polysaccharides | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С. |
2021 | SCIENTIFIC AND TECHNICAL ASPECTS OF THE COMPLEX TECHNOLOGY OF FREEZE-DRIED SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR THE PRODUCTION OF ENTERAL NUTRITION PRODUCTS BASED ON SECONDARY DAIRY RAW MATERIALS | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2021 | Study of protein enricher effect on lactic acid bacteria biochemical activity and fermentation products composition | Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Bogorovskaya, M. A.; Богоровская, М. А. |
2021 | Study of stabilization of selenium nanoparticles by polysaccharides | Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Nikulnikova, N. N.; Никульникова, Н. Н.; Remizov, D. M.; Ремизов, Д. М.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н. |
2021 | Study of the possibility of creating milk baths with phytomineral complex and hair shampoo based on hydrolyzed whey | Chikatueva, M. A.; Чикатуева, М. А.; Abakumova, E. A.; Абакумова, Е. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г. |
2021 | Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substances | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2019 | Why does the protein turn black while extracting it from insects biomass? | Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В. |
2019 | Еffect of electrodialysis on dairy by-products microbiological indicators | Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Kosenko, M.; Косенко, М.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А. |