Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Journal of Hygienic Engineering and Design

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 23 to 32 of 32 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Reconstitution of dry whey by cavitational disintegration based on the water catholyteBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Salmanova, D. A.
2017Research of reconstituted whey particle size changing during its storageBratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Leschenko, E. G.; Лещенко, Е. Г.
2020Research of the secondary milk raw materials purification from protein components by natural polysaccharidesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С.
2021SCIENTIFIC AND TECHNICAL ASPECTS OF THE COMPLEX TECHNOLOGY OF FREEZE-DRIED SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR THE PRODUCTION OF ENTERAL NUTRITION PRODUCTS BASED ON SECONDARY DAIRY RAW MATERIALSBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Study of protein enricher effect on lactic acid bacteria biochemical activity and fermentation products compositionLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Bogorovskaya, M. A.; Богоровская, М. А.
2021Study of stabilization of selenium nanoparticles by polysaccharidesBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Gvozdenko, A. A.; Гвозденко, А. А.; Maglakelidze, D. G.; Маглакелидзе, Д. Г.; Golik, A. B.; Голик, А. Б.; Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Statsenko, E. N.; Стаценко, Е. Н.; Nikulnikova, N. N.; Никульникова, Н. Н.; Remizov, D. M.; Ремизов, Д. М.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.
2021Study of the possibility of creating milk baths with phytomineral complex and hair shampoo based on hydrolyzed wheyChikatueva, M. A.; Чикатуева, М. А.; Abakumova, E. A.; Абакумова, Е. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2021Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substancesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2019Why does the protein turn black while extracting it from insects biomass?Nagdalian, A. A.; Нагдалян, А. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Povetkin, S. N.; Поветкин, С. Н.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.
2019Еffect of electrodialysis on dairy by-products microbiological indicatorsAnisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Kosenko, M.; Косенко, М.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.