Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by ???browse.type.metadata.series??? Voprosy Pitaniia
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Biologically active composition for regulation of lipolysis process in the organism under obesity
Sadovoy, V. V.
;
Садовой, В. В.
;
Shchedrina, T. V.
;
Щедрина, Т. В.
;
Selimov, M. A.
;
Селимов, М. А.
2018
Development and evaluation of efficiency of inclusion of specialized meat semi-finished products in the diet of children and teenager with celiac disease
Oboturova, N. P.
;
Оботурова, Н. П.
;
Masalova, V. V.
;
Масалова, В. В.
2015
Efficiency of application of the enriched bakery products in children nutrition
Kholodova, E. N.
;
Холодова, Е. Н.
2015
Non-enzymatic glycosylation of dietary protein in vitro
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2020
Osteoprotective effect of bread enriched with protein, dietary fiber, calcium, iron and iodine in hypoestrogen-induced osteoporosis among rats
Belyaev, N. G.
;
Беляев, Н. Г.
;
Timchenko, L. D.
;
Тимченко, Л. Д.
;
Rzhepakovsky, I. V.
;
Ржепаковский, И. В.
;
Piskov, S. I.
;
Писков, С. И.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Khlebak, T. S.
;
Хлебак, Т. С.
2020
Physiological effects, mechanisms of action and application of lactulose
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Chuklo, A. O.
;
Чукло, А. О.
;
Shpak, M. А.
;
Шпак, М. А.
2023
Polyphenols as promising bioactive compounds
Bobrysheva, T. N.
;
Бобрышева, Т. Н.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Zolotoreva, M. S.
;
Золоторева, М. С.
;
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
2018
Prebiotics as functional food ingredients: terminology, choice and comparative evaluation criteria, classification
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
;
Akhmedova, V. R.
;
Ахмедова, В. Р.
;
Rodnaya, A. B.
;
Родная, А. Б.
;
Marugina, E. V.
;
Маругина, Е. В.
2018
The influence of the drying method for food properties and hypolidemic potential of oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus)
Piskov, S. I.
;
Писков, С. И.
;
Timchenko, L. D.
;
Тимченко, Л. Д.
;
Rzhepakovsky, I. V.
;
Ржепаковский, И. В.
;
Avanesyan, S. S.
;
Аванесян, С. С.
;
Sizonenko, M. N.
;
Сизоненко, М. Н.
2016
The study of physiological effect of fruit and vegetable powders in animal experiment
Kholodova, E. N.
;
Холодова, Е. Н.