Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by Subject Biotechnology
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 25
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Agricultural products moisture content measurement error estimation with the use of a four-element capacitive sensor model
Danchenko, I. V.
;
Данченко, И. В.
;
Masyutina, G. V.
;
Масютина, Г. В.
2021
Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safety
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Emelyanov, S. A.
;
Емельянов, С. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2020
Decision-making information support methodology for protective measures implementation in the AIC
Masyutina, G. V.
;
Масютина, Г. В.
2020
Determination of optimal values for the main parameters of ultrafiltration of curd whey enriched with natural polysaccharides
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Shipulin, V. I.
;
Шипулин, В. И.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Khokha, D. S.
;
Хоха, Д. С.
2015
Features of international cooperation and development of bioeconomics and natural resource economics
Tatuev, A. A.
;
Татуев, А. А.
2021
Food pectin-containing phytocompositions as the basis of functional herbal teas
Limareva, N. S.
;
Лимарева, Н. С.
2020
Improvement of energy-saving technologies in units of irradiation and lighting of plants in greenhouse complexes
Danchenko, I. V.
;
Данченко, И. В.
;
Masyutina, G. V.
;
Масютина, Г. В.
2020
Improving the energy efficiency of using solar panels
Danchenko, I. V.
;
Данченко, И. В.
;
Masyutina, G. V.
;
Масютина, Г. В.
2020
Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Kurchenko, V. P.
;
Курченко, В. П.
2020
Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tract
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
2021
Life self-determination of graduates of engineering and biotechnology programs of the university: Regional practices
Erokhin, A. M.
;
Ерохин, А. М.
2021
Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processes
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Nurullo, M.
;
Нурулло, М.
;
Mamay, A. V.
;
Мамай, А. В.
2020
Metabolic processes of sheep body in treatment of oestrosis with Iversan
Barybina, L. I.
;
Барыбина, Л. И.
2020
Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosans
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2020
Modeling the recipe composition of food products and recommendations for their use in individual nutrition
Sadovoy, V. V.
;
Садовой, В. В.
;
Shchedrina, T. V.
;
Щедрина, Т. В.
2020
Modern methods for extraction of biologically active compounds
Orobinskaya, V. N.
;
Оробинская, В. Н.
;
Pisarenko, O. N.
;
Писаренко, О. Н.
;
Galdin, E. V.
;
Галдин, Е. В.
2020
Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrup
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Volkova, E. I.
;
Волкова, Е. И.
;
Oleshkevich, O. I.
;
Олешкевич, О. И.
;
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
2020
Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diary
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
;
Budkevich, E. V.
;
Будкевич, Е. В.
;
Banshchikova, T. N.
;
Банщикова, Т. Н.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2020
Prediction of the properties of food biopolymer gels at the molecular-atomic level
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Borisenko, A. A.
;
Борисенко, А. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Borisenko, L. A.
;
Борисенко, Л. А.
2021
Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recovery
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Shkola, S. S.
;
Школа, С. С.
;
Eremina, A. I.
;
Еремина, А. И.
;
Dinyakov, V. A.
;
Диняков, В. А.