Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by Subject Dairies
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safety
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Emelyanov, S. A.
;
Емельянов, С. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2020
Determination of optimal values for the main parameters of ultrafiltration of curd whey enriched with natural polysaccharides
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Bratsikhin, A. A.
;
Брацихин, А. А.
;
Shipulin, V. I.
;
Шипулин, В. И.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Khokha, D. S.
;
Хоха, Д. С.
2021
Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processes
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Babenyshev, S. P.
;
Бабенышев, С. П.
;
Mamay, D. S.
;
Мамай, Д. С.
;
Nurullo, M.
;
Нурулло, М.
;
Mamay, A. V.
;
Мамай, А. В.
2020
Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosans
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2020
Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrup
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Volkova, E. I.
;
Волкова, Е. И.
;
Oleshkevich, O. I.
;
Олешкевич, О. И.
;
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
2021
Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recovery
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Shkola, S. S.
;
Школа, С. С.
;
Eremina, A. I.
;
Еремина, А. И.
;
Dinyakov, V. A.
;
Диняков, В. А.
2020
Removal of biofilms formed on ion-exchange membranes in ultrafiltration permeates of secondary dairy raw materials
Ryabtseva, S. A.
;
Рябцева, С. А.
;
Tabakova, Y. A.
;
Табакова, Ю. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Kravtsov, V. A.
;
Кравцов, В. А.
2021
Study of centrifugal separation of milk whey and whey concentrates
Chebotarev, E. A.
;
Чеботарев, Е. А.
;
Maksimenko, A.
;
Максименко, А.
;
Emelyanov, S. A.
;
Емельянов, С. А.
;
Malsugenov, A. V.
;
Малсугенов, А. В.
;
Lyamina, A. K.
;
Лямина, А. К.
2024
Traditional and commercial dairy products from yak, camel, zebu-brahma, mithun, reindeer and sow - A review on current research status
Golik, A. B.
;
Голик, А. Б.
2021
Variety of dairy ultrafiltration permeates and their purification in lactose production
Kravtsov, V. A.
;
Кравцов, В. А.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.