Skip navigation
Language
English
русский
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.series???
???browse.menu.inst???
???browse.menu.spec???
???browse.menu.kafedra???
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозиторий научных и учебно-методических публикаций
ФГАОУ ВО «Северо-Кавказский федеральный университет»
Репозиторий научных публикаций СКФУ
Browsing by Subject Dairy products
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date
Title
Author(s)
2016
An epistemological background on paradigm formation of lipidomics of dairy industry
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
2015
Application of whey-derived syrups in dairy products
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2021
Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safety
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.
;
Emelyanov, S. A.
;
Емельянов, С. А.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2015
Dairy products supplemented with chitosan and sodium alginate protect the stomachs of rats with aspirin-induced lesions
Budkevich, R. O.
;
Будкевич, Р. О.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Buchakhchyan, J. V.
;
Бучахчян, Ж. В.
;
Alieva, L. R.
;
Алиева, Л. Р.
;
Budkevich, E. V.
;
Будкевич, Е. В.
2020
Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation
Shramko, M. I.
;
Шрамко, М. И.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Kurchenko, V. P.
;
Курченко, В. П.
2021
Polysaccharide hydrogels for the protection of dairy-related microorganisms in adverse environmental conditions
Neresyan, T.
;
Нересян, Т.
;
Gatina, Y. S.
;
Гатина, Ю. С.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Lodygin, A. D.
;
Лодыгин, А. Д.
2020
Study of fatty-acid composition of goat and sheep milk and Its transformation in the production of yogurt
Permyakov, A. V.
;
Пермяков, А. В.
;
Rostova, A. T.
;
Ростова, А. Т.
;
Masyutina, G. V.
;
Масютина, Г. В.
;
Eliseeva, A. A.
;
Елисеева, А. А.
2015
The scientific and practical principles of creating products with increased protein content
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
2024
Traditional and commercial dairy products from yak, camel, zebu-brahma, mithun, reindeer and sow - A review on current research status
Golik, A. B.
;
Голик, А. Б.
2021
Variety of dairy ultrafiltration permeates and their purification in lactose production
Kravtsov, V. A.
;
Кравцов, В. А.
;
Kulikova, I. K.
;
Куликова, И. К.
;
Anisimov, G. S.
;
Анисимов, Г. С.
;
Evdokimov, I. A.
;
Евдокимов, И. А.
;
Khramtsov, A. G.
;
Храмцов, А. Г.