Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 27 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Еffect of electrodialysis on dairy by-products microbiological indicatorsAnisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Kosenko, M.; Косенко, М.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2019Detergent-disinfectant agent based on colloidal silver stabilized by quaternary ammonium compounds for the dairy industryBlinov, A. V.; Блинов, А. В.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.; Kostenko, K. V.; Костенко, К. В.; Kravtsov, A. A.; Кравцов, А. А.; Snezhkova, J. J.; Снежкова, Ю. Ю.
2018Prebiotics as functional food ingredients: terminology, choice and comparative evaluation criteria, classificationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Akhmedova, V. R.; Ахмедова, В. Р.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.; Marugina, E. V.; Маругина, Е. В.
2016Scientific and technical justification of conceptual provisions of proteomics of dairy businessKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015Glycoomics clusters of lactose and its derivatives in nanotechnology of living culturesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2015New approach for lactose transglycosylation into galactooligosaccharidesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Rodnaya, A. B.; Родная, А. Б.
2015Technology of milk and dairy products: traditions and innovationsKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2019New technological paradigm of the Russian dairy industry: formation principles under globalisationKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2020Physiological effects, mechanisms of action and application of lactuloseRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Chuklo, A. O.; Чукло, А. О.; Shpak, M. А.; Шпак, М. А.
2017Influence of the whey type on composition and properties of its mineralizatesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Blinov, A. V.; Блинов, А. В.; Blinova, A. A.; Блинова, А. А.; Serov, A. V.; Серов, А. В.