Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2020Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tractEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2021Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safetyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2021Variety of dairy ultrafiltration permeates and their purification in lactose productionKravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2020Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrupEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Volkova, E. I.; Волкова, Е. И.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2020Nutritional status of polluted region: Evaluating student food diaryBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Banshchikova, T. N.; Банщикова, Т. Н.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.