Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2020Removal of biofilms formed on ion-exchange membranes in ultrafiltration permeates of secondary dairy raw materialsRyabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Tabakova, Y. A.; Табакова, Ю. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Kravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2020Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tractEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2021Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safetyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2021Regularities of the transition of substances from permeate to molasses in the process of lactose recoveryKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Shkola, S. S.; Школа, С. С.; Eremina, A. I.; Еремина, А. И.; Dinyakov, V. A.; Диняков, В. А.
2021Variety of dairy ultrafiltration permeates and their purification in lactose productionKravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.
2021Study of centrifugal separation of milk whey and whey concentratesChebotarev, E. A.; Чеботарев, Е. А.; Maksimenko, A.; Максименко, А.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Malsugenov, A. V.; Малсугенов, А. В.; Lyamina, A. K.; Лямина, А. К.
2020Modification of the carbohydrate component of ice cream and frozen desserts using glucose-galactose syrupEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Volkova, E. I.; Волкова, Е. И.; Oleshkevich, O. I.; Олешкевич, О. И.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2020Metabolic processes of sheep body in treatment of oestrosis with IversanBarybina, L. I.; Барыбина, Л. И.