Browsing by Author Евдокимов, И. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Advanced technology of oat bran biotransformation into functional ingredientsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2018Alginate-based encapsulation of extracts from beta Vulgaris cv. beet greens: stability and controlled release under simulated gastrointestinal conditionsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2018Analyses of lipids release from alginate capsules within the simulated gastrointestinal environmentEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2022Application of chitosan for fermented dairy products with lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus manufacturingLodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2015Application of whey-derived syrups in dairy productsEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2021Biotechnological aspects of ensuring the dairy food safetyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Emelyanov, S. A.; Емельянов, С. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2022Bovine serum albumin with gallic acid: Molecular modeling and physicochemical profilingFedortsov, N. M.; Федорцов, Н. М.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Ryabtseva, S. A.; Рябцева, С. А.; Budkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.
2015Dairy products supplemented with chitosan and sodium alginate protect the stomachs of rats with aspirin-induced lesionsBudkevich, R. O.; Будкевич, Р. О.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Buchakhchyan, J. V.; Бучахчян, Ж. В.; Alieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Budkevich, E. V.; Будкевич, Е. В.
2015Determination of physicochemical, immunochemical and antioxidant properties, toxicological and hygienic assessment of whey protein comcentrate and its hydrolysateEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2017EFFECT OF ULTRASOUND ON THE EXTRACTION AND CHARACTERISATION OF BIOACTIVES FROM PLANTSEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015Efficiency of adding essential micronutrients to the diet of broiler chickensPotapenko, E. V.; Потапенко, Е. В.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Oboturova, N. P.; Оботурова, Н. П.; Serov, A. V.; Серов, А. В.
2019Experimental determination of parameters for milk whey microfiltration processBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С.
2020Feasibility of using electrodialysis with bipolar membranes to deacidify acid wheyKravtsov, V. A.; Кравцов, В. А.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.; Bessonov, A. S.; Бессонов, А. С.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2015Functional fermented milk desserts based on acid wheyEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2020Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivationShramko, M. I.; Шрамко, М. И.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Kurchenko, V. P.; Курченко, В. П.
2021Investigation of cystallization process of lactose in milk serum permeateEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Gridin, A. S.; Гридин, А. С.; Kulikova, I. K.; Куликова, И. К.
2020Investigation of the immobilization of probiotics as a method for their protection and delivery to the human gastrointestinal tractEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Shramko, M. I.; Шрамко, М. И.
2016Kinetics of ascorbic acid transport from alginate beads during in vitro digestionEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.
2020Method of casein obtaining from skimmilk using oligochitosansAlieva, L. R.; Алиева, Л. Р.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Lodygin, A. D.; Лодыгин, А. Д.
2018Microencapsulation of fish oil with alginate: In-vitro evaluation and controlled releaseEvdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.