Browsing by Author Мамай, А. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltrationBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Determination of optimal freeze-drying modes of cottage cheese whey permeate as a semi-finished product in the production for enteral nutrition productsBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2022Main stages of the whey semi-finished product technology developmentMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2023Membrane process for the extraction of casein and whey proteins from skim milkMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processesKhramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2022Microfiltration processing of raw materials for the fermented milk product makingMamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.; Ivanets, V. A.; Иванец, В. А.
2021SCIENTIFIC AND TECHNICAL ASPECTS OF THE COMPLEX TECHNOLOGY OF FREEZE-DRIED SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR THE PRODUCTION OF ENTERAL NUTRITION PRODUCTS BASED ON SECONDARY DAIRY RAW MATERIALSBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2021Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substancesBabenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.
2022Разработка каскадной технологии обезжиренного продукта переработки молокаМамай, А. В.