Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Concentration of cottage cheese whey permeate by nanofiltration | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2021 | Determination of optimal freeze-drying modes of cottage cheese whey permeate as a semi-finished product in the production for enteral nutrition products | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2020 | Determination of optimal values for the main parameters of ultrafiltration of curd whey enriched with natural polysaccharides | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С. |
2019 | Experimental determination of parameters for milk whey microfiltration process | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Evdokimov, I. A.; Евдокимов, И. А.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Anisimov, G. S.; Анисимов, Г. С. |
2018 | Hydrodynamics and mass transfer with gel formation in a roll type ultrafiltration membrane | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Nesterenko, P. G.; Нестеренко, П. Г.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Maksimenko, A. T.; Максименко, А. Т. |
2022 | Main stages of the whey semi-finished product technology development | Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Shipulin, V. I.; Шипулин, В. И.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2021 | Membrane purification of secondary milk raw materials: Intensification of processes | Khramtsov, A. G.; Храмцов, А. Г.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2022 | Microfiltration processing of raw materials for the fermented milk product making | Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В.; Ivanets, V. A.; Иванец, В. А. |
2020 | Research of the secondary milk raw materials purification from protein components by natural polysaccharides | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Bratsikhin, A. A.; Брацихин, А. А.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Nurullo, M.; Нурулло, М.; Khokha, D. S.; Хоха, Д. С. |
2021 | SCIENTIFIC AND TECHNICAL ASPECTS OF THE COMPLEX TECHNOLOGY OF FREEZE-DRIED SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR THE PRODUCTION OF ENTERAL NUTRITION PRODUCTS BASED ON SECONDARY DAIRY RAW MATERIALS | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2021 | Ultrafiltration of cottage cheese whey for cleaning of nitrogenous substances | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Borisenko, A. A.; Борисенко, А. А.; Mamay, A. V.; Мамай, А. В. |
2016 | Ultrafiltration of modified milk whey | Babenyshev, S. P.; Бабенышев, С. П.; Mamay, D. S.; Мамай, Д. С.; Utkin, V. P.; Уткин, В. П.; Shapakov, N. A.; Шапаков, Н. А. |